dijous, 13 d’agost del 2009

LA MILLOR PIZZA DE RESTAURANT

Com a gran pizzero que sóc, m'agradaria que poguéssim catalogar la millor pizza de l'Anoia o voltants. És una feina dura i poc agraïda pels nostres paladars, però alhora un bé per la humanitat i les noves generacions. Faig un remember i començaré les meves valoracions i el perquè de la meva opinió, encara que no tingui cap credebilitat....
IGUALADA
Munich: No li poso el 10 perquè és petita, perquè te n'hauries de menjar dues per satisfer els nostres estòmacs. La massa es doble, el formatge sigui un xiclet... i els ingredients fan que sigui una bona pizza
Valoració: 9,75 /10
Moro: Pizza de grans dimensions(no te la pots acabar), de base fina i d'ingredients a la justa mesura.
Valoració: 9,00/10
Oro di Napole: encara no les he probat
Valoració: 9,80
Aquest passat divendres hi vaig anar per tan ja la puc puntuar:
Gero's: Pizza que la fallida és que no es la típica pizza. Pizza de base mitjana. El que està bó es el tiramisú!!!
Valoració: 7/10
Tagliatella: Pizza de grans dimensions, però com l'anteriorment citada per a mi no és una pizza clàssica, i per tan perd l'essència d'ella mateixa
Valoració: 7/10
CERVERA
Celleret: Doncs parlo per la picant o la Gigi, la millor.
Valoració: 10/10
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Llar de la vila: Masses pizzes tenen una 50 per escollir, la massa falla una mica i l'essència de la pizza...
Valoració: 7.50/10
SANTA COLOMA DE QUERALT
Bar la Segarra: Semblant al Celleret, deu ni do de les pizzes que fan, no demeneu vi de la casa....xd!!
Valoració:9,50/10