Un cop sortint del teatre, de comentar l'obra de teatre el perquè de les coses i amb un somriure entre les dents, caminarem rambla avall i entràrem dins el restaurant el mercader de venecia. Restauran que com podeu imaginar, és un italià. La decoració es vermellosa amb simbols de l'alquimia en els seus murs. Ens van atendre, i com sempre sense reservar. L'espera no va ser llarga 10 minuts. El servei és molt atens i gens empalagos, saben ser simpàtics sense arribar a ser estúpids. La carta, molt extensa amb pastes i pizees, també a part una carta de vins, tots italians. Nosaltres ens demanàrem els que suggerien un sauvignon de trento.
Els plats foren:
Taglietone de tinta de sèpia amb gambes, cloïsses i ceps.
Pizza Morone que tenia pernil dolç formatge i bolets...
Postres Tiramisú cassolà
Els taglietones, les gambes eran fresques i te les duien pelades només duien el cap de carcassa. La pasta estava al dente i era del dia, feta al moment, ben impreganada de tinta amb un toc suau de bolets. Pel que fa a les cloïses n'hi havien que es podien contar amb tres dits de la mà.
La pizza tenia una massa cruixent i prima, res empalagosa al meu paladar. Els ingredients que duia estaven molt bons. Fins i tot vaig provar l'oli picant (molt picant.....xd) i l'oli amb farigola (amb va recordar el pà torrat del cal frare)
Tiramisú: indescriptible
Café expresso: concentrat sense perdre el gust del bon cafè
El pà que ens serviren, estava bonissim no sé que deuria portar però era esponjós i tenia un gust bonissim.
Preu: 21 € per persona
Valoració: 9,67/10
Carrer Anselm Clavé, 11.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada