dilluns, 25 de gener del 2010

RESTAURANT WHITMAN - VILAFRANCA

Després de vencer la morrinya, el fred, la mandritis i altres efectes nocius per la posada en marxa, decidirem anar a vilafranca i concretament al restaurant Whitman. Trobàrem aparcament fàcilment al no estar al centre. La decoració del local està prou bé, sobretot la part posterior, on el reflex de l'aigua t'hipnotitzava. Els plats que demanarem foren:
Assortit d'ibèrics amb foccaccia d'oli per compartir
Magret d'ànec amb poma
Raviolis de gorgonzola amb crema de nous
Coulant de Xocolata amb gelat dolç de llet.
Vi: Atrium un cabernet
Un cafè

Preu per persona: 27 €
Valoració: 7,25/10,00

Possitius: No ens quedàrem en gana, el primer plat l'embotit i el pà era un plat bondadós, i melós pels nostres paladars. El magret d'anec al punt i res estopenc, els raviolis al punt de les nous, encara que una mica freds.
Negatius: El coulant, semblava una magdalena amb una mica de xocolata desfeta per dins, molt dura. Sort hi havia del gelat dolç de llet. Cal remarcar també, el tema que et cobren el cobert, (dos pans on un ésun de pipes,1,20€ per persona), encara que d'entrant et serveixin 4 musclus gratinats.
Afegirem, que teniem la idea del rissoto de parmesà amb all fregit, però a la carta no hi era...


C/ Tossa de Mar 12-14
Vilafranca del Penedès