divendres, 12 de març del 2010

TABERNA CAL FONT - IGUALADA

Restaurant ubicat al ben mig d'Igualada. La decoracio es mes tipic d'una ovella negra (rotllo birres i birres i mes birres i taules de fusta) que el d'un restaurant. Ens entaularem i demanarem els seguents plats:
Dues tapes per començar
Xoriçets molts i s'haurien de dir xorissasos
Calamars a la romana
 i de segons
Filet de porc a la mostassa
Secret Iberic

Aquesta vetllada no era acompanyada de vi sino d'una ampolla d'aigua i una cocacola de llauna. Per tan el preu deu ni do, perque et claven ja 9 10 euros minim per una ampolla de vi normaleta a qualsevol restaurant....
Els xoricets molt grossos i molta quantitat, pero prefereixo menys quanitat, mes petits i mes "xoriços". Els calamars pasables.
Pel que fa els segons.....un suspens en el secret, qui hagi menjat aquesta part del porc ho sabra... res a veure amb el que varem menjar en altres restaurants de la comarca... i pel que va el filet de porc un regular alt, tot estava edulçurat per la mostassa.
Un altre restaurant que cobra la racio de pa a 1,60 €...

Preu per persona: 20 €
Valoracio: 5,50/10