La reunió culinària va tenir lloc a les 21:30, on mentre alguns encara garlaven el Manel acabava d’enllestir els plats. Aquest cop, res va anar pel terra i al cuiner se’l veia més relaxat (només uns problemes tècnics amb l’espuma que ràpidament es van solucionar)
Un cop ens entaularem, es va servir la lassanya de verdura, que només veure-la ja se’ns feia la panxa petita al veure tanta quantitat (amb la beixamel es nota els savis consells a la conversa telefònica amb la mare del cuiner).
Tot banyat a les nostres goles d’un vi negre (ENATE)
Amb l’estómac ple, van començar a venir els segons primer el pollastre i després les pizzes al gust, inclosa la massa (però no la vaig veure tirada al sostre....). La massa molt cruixent i la pizza encara la somio ara, res a envejar del celleret!!!
I per finalitzar i per acabar d’engraixar i sortir “boletes” d’aquell sopar un brownie de xocolata amb el toc particular de l’escuma de mango i el tast de mojitos..... que entraven que no vegis.....
En resum un bon sopar d’estiu a la fresca d’una terrassa.
lassanya de verdures
Tires de pollastre amb pomes i atmetlles al moscatell
Pizza picant
Brownie amb espuma de mango
Mojito
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada