dilluns, 2 d’agost del 2010

RESTAURANT GUILLERMO - SANT ANTONI DE CALONGE

Quant és dia de platja, se’ns ve al cap la pregunta.. cap amunt o cap avall? Analitzem els pros i els contres, on un factor important és la previsió meteorològica i l’hora que es aixequem.

Així doncs, de bon matí i amb una x a la previsió, marxarem cap a dalt, direcció platja d’Aro, però férem un cop de volant i ens aproparem a Antoni de Calonge.
Arribàrem de migdia, ben d’hora així que ens entaularem al restaurant Guillermo, on demanàrem de primer uns xipirons arrebossats i de segon, tot mirant el mar una paella marinera, tot amenitzat amb un vi blanc. Ens oferiren un entrant de llangonissa i llom ibèric
La paella, poca “tita”(marisc) hi havia, dues gambes i un escamarlà per cap i no gaire grossos...., no hi havia ni cloïsses ni musclos, això si molt de pop i sèpia. El sofregit oferia un aspecte bastant rogenc ennegrit, de gust bastant fort.

La vista i l’aroma, i una paella a la panxa fa que em vingui la cançó del Manel “Al mar!”.

Preu: 27 € per persona

Valoració: 7,20/10

Paseo Josep Mundet, 68
17252 SANT ANTONI DE CALONGE, CALONGE - GIRONA