dimarts, 7 de setembre del 2010

RESTAURANT CAL PAU XICH – FONT RUBÍ

El temps transcorre amb certa velocitat, més aviat ràpida, quant et trobes a gust o tens un ambient agradable. I això és el que ens va succeir a Font Rubí, la tarda va passar en un plis plas. Gràcies, en gran encert, del personal de l’establiment.


Un cop entaulats, i ens portaren la carta ens oferiren de primer uns rovellons. Tot i ser encara d’hora, ens vàrem arriscar i els demanàrem. Abans però, un entrant de llangonissa i olives.

La pifiarem, doncs eren molt insípids, malgrat la gruixuda capa de picada que tenien a sobre. Això ens passa per menjar fora de temporada.....

Amb la mala sort del primer, vàrem passar els segons:

1-. Ànec amb prunes i pinyons

2-. Magret d’ànec a la llosa

Sublim ambdós plats, només apuntar que amb el magret et duen un pitet. Tot això banyat amb un vi negre ignea de les caves Ferret.
De postres profiterols amb nata i crocanti amb els consegüents cafès d’acompanyament.

Amb la gran sobretaula que haguéssim allargat fins a temps inverossimils, acompanyat de licor d’herbes i baileys.

Preu per persona: 30 Euros
Valoració: 8.50/10




Adreça: Av. Catalunya, 2,
Guardiola de Font-rubí
Telèfon: 93 897 93 82