Després que el Manel ens hagués parlat d’aquest restaurant molts cops i sempre bé, vàrem fer camí cap a Tàrrega per fer un petit mos una nit de dissabte.
En aquest restaurant hi ha dues tongades, la primera a les 21:00 i la segona a les 22:30, i es recomenable no ser més de 4. El local és molt acollidor, sobresortint les pissarres amb totes les tapes i begudes apuntades amb guix. El local és tot obert (podem observar àmpliament la cuina) i l’espai està aprofitat al màxim.
El servei és del tot atent, i es presenten a taula resolent els teus dubtes i suggerint les tapes i el seu procés d’elaboració. Un bon exemple és la patata brava, si només una però satisfà gratament.
No explicaré els plats que vàrem degustar per no trencar el misteri que els envolta aquesta cuina d'autor. Però és un local molt recomanable per degustar tapes diferents a les que estem acostumats, això si reserveu abans.
Per cert la vetllada l’acabàrem al carreró fins a altes hores....
DURUM
Brava “la Cava”
Arròs
Tallada de Bou
Amanida de Ceps
Rovellons
Tupina
Croquetes de pollastres i pernil
Plat de formatges
Postres
Bisscuit (impressionant)
Lingot de xocolata
Gelat de castanyes
Mató de magranes amb menta
2 ampolles de vilars
Preu per persona: 20 eurosValoració: 9,80
LA CAVA
Mestre Guell, 5
25300 Tàrrega
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada