200 gr. d'arròs (bomba si pot ser)
2 cebes
mig pebrot vermell i mig pebrot verd
1 dent d'all
1 sobre de tinta de calamar
Sal, pebre negre, pebre vermell picant
1/2 litre de brou de peix
Grapat de croïsses
Grapat de musclus.
Agafem a una paella i afegirem l'oli i la dent d'all, quant l'all quedi daurat i sofregim la ceba conjuntament amb les anelles de calamar. Quant comenci a daurar i posem el pebrot verd i vermell, i les espècies pebre negre i pebre vermell picant.
Quant deixi anar l'aigua i afegim l'arròs i el deixem daurar una mica. En acabat hi afegirem la tinta de calamar (que prèviament hem dissolt amb aigua tèbia).
Tot seguit hi posarem el caldo de peix, hi ho deixerem una 10 minuts. Hi posarem les croïsses i els musclus, i ho deixarem 5 minuts més, o fins que s'obrin totes les closques. Com no amanitzeu amb un vi blanc (en el nostre cas un Pinord blanc chardonnay)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada