PRIMERS
Assortit d’embotits amb pà amb tomàquet
Esqueixada de bacallà amb olivada
Verdures amb tempura
Tallarines al vapor
Broqueta de pollastre yakitori
Calamars a la romana amb escuma de mahonesa
SEGON PLAT
Secret de porc ibéric amb salsa agredolça
Tonyina amb guacamole i salsa d’espécies
Esqueixada de bacallà amb olivada
Verdures amb tempura
Tallarines al vapor
Broqueta de pollastre yakitori
Calamars a la romana amb escuma de mahonesa
SEGON PLAT
Secret de porc ibéric amb salsa agredolça
Tonyina amb guacamole i salsa d’espécies
POSTRES
Flam amb escuma de caramel
30 euros + IVA
Flam amb escuma de caramel
30 euros + IVA
PORT LLIGAT
1 comentari:
El pica pica... que voleu que us digui... ni picava....
Pel que fa al secret em va agradar el gust de la carn (tenia un toc diferent)
En referència als postres un flam...
NOTA: 6 - S'ho podien currar més
Publica un comentari a l'entrada