dissabte, 23 de maig del 2009

ARA SI QUE PODEM DIR: GUSTAV ES UN XEFF!!

Ahir, les ments incredules van donar un pas cap a la veritat. Amb dots culinaries el Gustavo ens va demostrar que amb una bona imaginació, interes i voluntad es pot fer un cuinetes notable pels nostres paladars.
Tot va començar per una amanida, on el secret estava amb la salsa que duia melmelada de maduixa.... la qual cosa va fer confondre a la Paqui a remanar el seu got de sangria (que també era feta cassolana, un toc de dolç a les nostres goles). L'amanida va estar acompanyada, de patates de bossa, pops, escopinyes, tacos de formatge amb codonyat.
El segon va ser el plat estrella. Segons el Gustavo el va batejar com pollastre a la gandula. Estava fet d'una manera curiosa, dues ampolles de coronites plenes de vi blanc i fulles de romaní. Tot això va estar durant 1:30 al forn. El resultat un pit de pollastre tendre amanitzat amb la salsa.
I de postres per alguns gelat de xocolata, per altres xocolata i vainilla, per altres flam d'ou o vainilla, i altres l'anomenat pijama.
Licors: Whiskey peach i Baileys.

1 comentari:

xavi ha dit...

Eps tal com em va comentar el Gustavo jo faig el próxim...
Espero que nos us faci res..
Fins ara companys!!