Amb la boira de la tardor que omplia el camí, aparcarem a Tous, a prop del restaurant EL SOL. On ens va deparar una interessant vetllada, que entrarem a les 22 hores i en sortirem a les 2. De la vida del mes enlla, de creences, de somnis mentre degustavem un entre tierras (ribera del duero)
Un barrejat de botifarra i bolets, de lo més esquisit. Acompanyat d’una llesca de pà torrat sucat amb all.... i de segons un entrecot amb salsa de cep i un magret d’ànec amb figues, recorda el meu paladar amb enyorança, per derrumbar-se amb el pastís de formatge i xocolata. En definitiva un deleit pels estómacs
Preu: 30€ per persona
Valoració: 9.50/10
Un barrejat de botifarra i bolets, de lo més esquisit. Acompanyat d’una llesca de pà torrat sucat amb all.... i de segons un entrecot amb salsa de cep i un magret d’ànec amb figues, recorda el meu paladar amb enyorança, per derrumbar-se amb el pastís de formatge i xocolata. En definitiva un deleit pels estómacs
Preu: 30€ per persona
Valoració: 9.50/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada