dimecres, 13 de gener del 2010

FIDEUÀ

A la paella hi afegirem primer les gambes i la sepia, perquè l'oli prengui el gust del peix. Tot seguit hi afegirem dos dents d'all fins que es posin negres, i els retirem. En acabat hi afegirem la ceba (dues cebes petites en el nostre cas, triturades a la batidora) l'amanitzem amb sal i la deixem uns 10 minuts tot afegint el pebrot vermell (en el nostre cas mig), deixant uns altres cinc minuts hi afegint una mica de tomàquet fregit.

Tot seguit, agafem els fideus del número 4 i els posem dins la paella aproximadament uns 5 minuts fins que es tornin rossos. Després comencem a afegir el caldo de peix, (calentat previament al microones). Tot el procés durarà uns 13 minuts, quant la pasta estigui al dente. Hi afegim tan la sepia com les gambes. I plat finalitzat!

Per acompanyar com no, he preparat allioli!!!!xd

1 comentari:

màrius ha dit...

Aquest cop hi he afegit pebrot verd, musclus.. donant un gust més rocos a la fideuà.