dilluns, 21 de juny del 2010

POLLASTRE AL CURRY

Hi ha dies que no se sap ben bé el perquè, però el cos i l’ànima et demanen un gust, i se’t crea una imatge abstracte d’un plat. Així, que se’n va aparèixer les paraules pollastre i curry.
Vaig agafar una paella la vaig regar amb oli i vaig posar la ceba, prèviament picada amb un dent d’all. Quant la ceba agafa el to marró, hi posem els trossos de pit de pollastre, prèviament salpebrats. Quant el pollastre agafi color hi espolsem el curry, i en acabat un got i mig de vi blanc. Deixem que s’evapori hi acabem per posar la crema de llet, i el toc final altre cop el polsim de curry.
Un bon acompanyament és l’arròs, jo el vaig posar un cop fet dins la paella, errada la meva, donat que l’arròs es va menjar tot el suc... Així, que per un altre dia, el deixarem blanc i a un costat del plat.