dilluns, 2 d’agost del 2010

LLUÇ A LA CASSOLA

Per un cantó farem el sofregit, agafarem una paella i tirarem la ceba prèviament triturada, deixem que vagi deixant l’aigua i que es metamorfosi amb daurada, a punt per tira-hi les ametlles (prèviament moltes), ho deixem tot uns petits minuts (cinc) i hi posem el tomàquet i en acabat un darrera l’altre el got de vi blanc i got de brou de peix amb les espècies oportunes (pebre i julivert).

Quant faci xup xup, hi posarem les cloïsses, que es vagin obrint i altrament desprenguin l’aigua que duen.

Per altra banda, passem el lluç salat per farina i el fregim a una paella. Un cop agafi color el posem dins la cassola del sofregit i ho deixem romanent durant uns deu minuts.

Cal aportar unes llesques de pà per degustar el suc.....

2 comentaris:

Cesc ha dit...

L'acabo de fer! molt senzill i boníssim! (i no se gaire de cuina ..)
Gràcies!

manson ha dit...

Encantat d'haver-te distret una estona i deleitat el teu paladar...