Restaurant que el trobem al ben mig d’Igualada, i que fa poc que ha entrat en funcionament (ens vàrem assabentar per un company de barna que havía obert)
Per sopar vàrem escollir el menú que consistia en:
Un entrant de bunyols per anar fent boca
Musclos
Croquetes (dues)
Amanida de tonyina
Taula de patés.
Amb la panxa ja plena, començarem pels segons
Ossobuco a la millanesa molt gustós
Fricandó amb bolets. Cal esmentar que tenia un “antuix” i m’esperava llenegues o rovellonets, però tan sols hi havia xampinyons... un gran defecte per un bon plat.
De postres
Pastís de formatge
Pastís de xocolata
Preu: 24 euros per persona
Valoració: 7,10/10
4 comentaris:
A nosaltres ens varen recomenar aquest restaurant i ens van servir molt be, em vaig menja uns daus de filet de vedella amb salsa de foie que eren una delicia.
us recomano probarlos.
Anna.
Ho anotem amb un retolador ben gruixut i permanent per la propera ocasió que hi tornem.
Mercès
Amigos de cuinetes.
Leyendo vuestros comentarios nos animamos la semana pasada a visitar Els Curtidors. Quizás tuvimos mala suerte, pero comimos mucho y mal. Croquetas congeladas de super, tapas con regusto a aceite requemado, etc... la camarera hacia todo lo posible por alegrarnos la velada, pero no disfrutamos nada.
Por cierto, ¡fantástico blog!
¡Un saludo!
Por cierto,
No sé si és la crisis o propietaris que s'aprofiten, però ens trobem en alguns llocs que la qualitat del menjar ha baixat (respecte a les darreres vegades que els hem visitat) i els preus es mantenen igual. Ells s'excusen amb la crisis, però el que no es pot fer es baixar la qualitat del producte ja que ens perden com a clients.
I em sembla recordar que els curtidors l'any passat tenien un cuiner i no cuinera.
Merci pel comentari,i salut!
Publica un comentari a l'entrada