dilluns, 28 de novembre del 2011

DE VOLTES PER BRUSEL·LES I BRUIXES

Una escapadeta en un final de novembre per terres belgues. Amb una temperatura gèlida i sense veure el sol, voltàrem i voltàrem pels carrers, places, monuments de Brusel·les i Bruixes. Però sempre trobàrem alguna cosa que ens calentava l'estómac i apremiavem a continuar les nostres rutes belgues. Fer resó culinàriament dels musclus, les seves croquetes, i sobretot molt sobretot la seva xocolata.
A Bruixes especial menció a the old chocalate house, car, però és un plaer pels nostres sentits.


 Moules Frites amb la seva ració de patates fregides (amb mantega)

 Tomàquet amb gambes grises

 Sopa del dia

 Carbonades a la flamenca (Estofat belga reduït amb cervesa)

Pollastre amb xampinyons

Gofre de xocolata amb platàn

 Gofre de Xocolata

Amb un gran bol de llet tota aquesta xocolata per fondre...