PREÀMBUL
La jornada tenia de començar a les 19:30 hores, amb la col·laboració de la mindungui Susana, però només es va presentar un animal volador no idenfiticat que es volia apuntar a la commemoració. Mitja hora més tard arribava la Susana i feia fora l’intrús, i començava l’obra de teatre.
PRIMER ACTA. Preparació amanida.
L’amanida constava d’enciam, escarola, ruccula, canònges, daus de formatge, olives, truita, pernil salat fregit, tomaquets, nous i pinyons enconyacats
SEGON ACTA. Preparació pastís a la nosecomsortirà.
Preparàvem el puré de patates maggi te quiere ayudar, amb aigua, llet i sal. Un cop estiguès espès, vàrem afegir pebre i la ceba que posteriorment haviem fregit.
Una capa de puré, capa de bacon i champinyons, capa de purè i capa última de formatge ratllat. Els champinyons els havíem prèviament ratllat...(feina que em va costar els dits...) i fregit igual que el bacon.
Al forn 20 minuts i a servir
TERCER ACTA. Els postres
Per les creppes: Dos ous, 4 cullarades de farina, 3 de sucre, un got de llet, una cullarada petita de sal, una de llevadura i de i un rajet d’oli. Això si tingueu en compte la paella en què els fareu donat que se us poden enganxar.
Per la xocolata: tan sencillament com xocolata desfeta amb un tap de conyac.
QUART ACTA. Els vins.
Pel que fa a la beguda, crec en la meva opinió que l’elecció del somontano semre es sobresegur, el rioja tampoc va estar malament i del raimat ja no hi trobava el gust.
CINQUÈ ACTA. El joc.
Un toc especial rep els equips BONASTRE - XAVELI - CHICAM
EPÍLEG.
Crec que en l’aminada l’hagués tingut de canviar, plat massa sencill de fer i poc original pels nostres paladars. Perquè per molt que facis una amanida amb molts ingredients.... sempre serà una amanida. En canvi en el segon podem aplicar lo de les coses imprevistes sempre són millors.(encara que l’Elisa digues que li falta un punt de sal) I els creppes es jugar sobre segur.
7 comentaris:
Faig la primera aparició i espero que serveixi perquè la resta de participants s'animi a comentar el primer sopar..... Penso que el sopar va ser un éxit, gràcies a un arriscat cuiner que en la seva inaguració ens va sorprendre molt agradablement !!! L'amanida genial, si que és fàcil de fer-la, però aquells pinyons t'asseguro que tenien la seva originalitat, el segon personalment em va encantar... i les crepes "super-bones". Tiu que t'ho vas currar !!!felicitats per la feina !!! Després el joc va ser molt entretingut i ens va fer passar l'estona volant..... i per quan el segon sopar de cuinetes ???
Així m'agrada aquest emfasi!!!! quins elogis!!!
no es sorprendre es que els temps estan canviant....i els homes poden fer dues coses a la vegada...tres ja no...
per cert no es nota gaire el pernil de jabugo que t'he enviat per correu certificat...
El proper sopar el podriem fer abans de Nadal donat que hi hauran els sopars de secció...(per cert la Bonastre ja no anirà amb secretaria?)(La Paqui amb qui anirà amb urbanisme o oficina del ciutadà?)(per cert el Manel suposo que ho tindrà complicat d'assistir-hi...però no perdem l'esperança que en el proper ens ensenyi algunes fotos de la seva BERTA!!!)
I si voleu torno a posar la cuina... però lo del barret de cuina que se'l possi un altre...
Doneu idees i les concretem...
Apa salut i peles...
PD: n'he enviat un a cada participant ... una manera de soborn...que es noti en les votacions.....
PD1: recordo que m'heu de passar les fotografies al correu perquè en pugui penjar algunes...
Com a mi no m’ha arribat cap pernil encara, baixaré una mica la puntuació fins al notable. Excepte a l’amanida que només li poso un regular alt, ja que la ruccula no em va agradar i de la truita no direm res.
Així m'agrada. sinceritaat. No com l'adela, que ES NOTA MASSA EL PERNIL!!! Per cert, no se si va ser millor el propi sopar o la pinta que feia el cuiner i... la seva cuina. Nen, vull una foto del "dia despues abans de passar el drap de la pols, per que suposo que va frager la cuina el Marius, no?????
Els plats del sopar van estar força bé, sobretot l'invent del segon, que estava de muerte.
Ah! molt malament una cosa: en una taula no pot faltar mai PA!
Per últim, aviam qui serà el proper xef, que ja torno a tenir gana!
ja tenim el sector crític... de les envejes i gelosies...
És el que tenen els genis crean passions al mateix temps que odis...
Si vosaltres dos.... ja opineu això...que no em passi res amb la Paqui...
PD: per cert ja he trucat a correus pq em retornin els dos pernils....
Per a la Susana: quin mindungui més poc solidari amb la puntuació...jo que t'he mostrat els secrets de la cuina catalana i autòctona ;).. i que has tastat per primer cop la ruccula...i la truita de dos ous....amb bocinets petits...
Per al Manel: tinc una cuina intel·ligent...es frega sola ... faig dos cops de mans i els plats i coberts prenen vida pròpia i se'n van a la dutxa.. s'ensabonen s'esvandeixen i s'assequen...tot un luxe.. posseu una cuina intel·ligent a la vostra vida!!
Encara que fes de mindungui vaig intentar ser lo més objectiva possible, però ja veig que la sinceritat està mal vista i em costarà un pernil de jabugo...
es que lo del pernil de jabugo duele en lo mas profundo de las entrañas....
Ara n'estic menjant bonissim amb llesques de pa amb tomaquet....
Publica un comentari a l'entrada