El formatge en especial el de cabra Entrant: gambes vermelles a la planxa (sobretot el cap) Segon: costelles de xai a la brasa amb allioli i els canelons de ma mare (és el seu truc per fer que el dia d’Any Nou el meu germà i jo ens aixequem mig zombies a dinar en família) Postres: tiramisú i xocolata negra
5 comentaris:
Esmorzar: Croissant de xocolata
Dinar: Canelons de l'àvia
Berenar: Pa amb Nocilla
Sopar: Pizza
El formatge en especial el de cabra
Entrant: gambes vermelles a la planxa (sobretot el cap)
Segon: costelles de xai a la brasa amb allioli i els canelons de ma mare (és el seu truc per fer que el dia d’Any Nou el meu germà i jo ens aixequem mig zombies a dinar en família)
Postres: tiramisú i xocolata negra
ets una succionadora de cervells!!!!
"xocolata" la menjaria a totes hores.... i en tots els moments.... és el meu vici !!!!
la xocolata.... negre amb llet blanca? amb menta? desfeta? ...
un dia hauriem de proposar fernos la xocolaterapia....xd
Publica un comentari a l'entrada