Seguint els consells mediambientalistes de compartir cotxe, sis persones cinc cotxes, quedàrem al punt més pròsper de la ciutat, Fàtima. Després d’uns quants trompos, ens encaminarem carretera amunt a una velocitat aproximada de 80, uns deien que anàvem a 60 i altres a 100, per tan fem la mitja aproximada.
Seguint les indicacions, d’un bicalafí (dicese de los que han vivido dos años en una población), arribarem sans i estalvis al restaurant.
De seguida ens entaularem, i esperarem al sisè concursant, que arribaria amb moto vint minuts més tard, tot menjant patates chips, llangonissa i olives.
El primer plat consistia amb un seguit de tapes, les esmentaré per ordre d’aparició:
Copa de gaspatxo
Croquetes de pernil ibèric
Bunyols de bacallà
Brotxeta de llagostí amb romesco
Arròs de bolets
Patates braves
De Segons
Confit d’ànec amb poma i o’porto.
Tallata de vedella amb ceps
Lluç amb pernil ibèric i tomàquet amb all cremat
Cuixa de pollastre amb gambes
Postres
Gelat de turró
Sorbet de iogurt natural amb gelat de mandarina
Un flam
Préssec en almívar amb gelat de torró
Acompanyat de vi de la casa, i un cafetonet al finalitza la vetllada.
De les tapes, cal sobredestacar el gazpatxo amb un to amargant i uns “tropezitos” escaients que feu les delícies dels nostres paladars i els bunyols de bacallà en el seu punt melós. Però tampoc cal menysprear les tapes que les acompanyaven , així entre romescos, bolets, croquetes i braves la nostra panxa la gana calmaren.
Pel que fa el segon plat, combinar una tall de bona carn amb un bon bolet com és el cep, és un èxit a mitges, el triomf total el guanya en aquest cas l’Atelier.
PD: La contertulia o sobretertulia va durar fins les sis de la tarda, la qual cosa és senyal de que estàvem totalment satisfets culinàriament i el local era prou acollidor per envoltar-nos amb un ambient tan festiu.
Preu: 16 €/persona
Valoració: 8,95/10

Raval Sant Jaume, 55 -
08280 Calaf 600.56.58.57 - 93.868.08.11 -
- Dia de descans setmanal : Dimecres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada